fredag 15 april 2016

Chokladsnitt med After Eight



Du behöver...

160 gram smör
160 gram socker
240 gram extra fint vetemjöl
18 gram kakao
7 gram vaniljsocker
10 gram bikarbonat
80 gram ljus sirap

Garnering
After Eight

Sätt ugnen på 175 grader.

1. Väg och mät upp alla ingredienser i en bunke och kör ihop dem med en vinge i köksassistenten. Kör inte degen för länge, ta upp en bit deg och rulla den till en boll. Går detta enkelt så är den färdig, smular den sönder så kör degen en aning till och om den blir kladdig så tillsätt lite mjöl.
2. Dela upp degen i tre jämna bitar och rulla ut degen till längder lika långa som bakplåten och lägg dem på bakplåtspapper på plåten.

Garnering 

3. Skär After Eight i bitar och tryck ner i mitten av längderna.
4. Baka av längderna i cirka 10 minuter och ta ut dem, låt de svalna något och skär sedan snittar av längderna.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar