tisdag 4 juni 2013
Skumbananfluff
Du behöver...
Räcker till 12 st tigerrulltårtsbakelser
3 dl grädde
60 gram skumbananer
1. Klipp gärna skumbananerna i mindre bitar, de går då fortare när man smälter dom.
2. Värm grädden försiktigt och blanda ner skumbananerna, låt smälta på svag värme det får nämligen absolut inte koka.
3. Låt blandningen bli helt kall i kylskåpet, gärna över natten.
4. Vispa upp till en lite mer fluffigare konsistens. Späd med mer grädde om den är för tjock.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
låter härligt för en gottegris som jag! Ska absolut göra!
SvaraRaderaMmmmmm
SvaraRaderaPå dansk
SvaraRaderaTjock grädde eller tunn grädde (kaffegrädde?)
SvaraRaderaHurdan grädde???
SvaraRaderaVispgrädde
SvaraRadera