Cirka 12 st |
4 dl pumpapuré
3 ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1/2 tsk ingefära
2 nypor salt
1 1/2 dl matolja
Cream cheese orange frosting:
60 g mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Rivet skal av 1 apelsin.
150 g philadelphiaost
En skvätt gul och röd hushållsfärg.
Sätt ugnen på 175 grader.
Gör så här:
3 ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1/2 tsk ingefära
2 nypor salt
1 1/2 dl matolja
Cream cheese orange frosting:
60 g mjukt smör
4 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Rivet skal av 1 apelsin.
150 g philadelphiaost
En skvätt gul och röd hushållsfärg.
Sätt ugnen på 175 grader.
Gör så här:
Har använt Butternutt pumpa i det här receptet. |
Pumpapuré |
Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem med smeten. |
Cream cheese orange frosting:Ta fram smöret och lägg det i en bunke och låt det bli rumsvarmt. Häll sedan i florsocker, vaniljsocker, skal av 1 apelsin och philadelphiaosten och vispa till en jämn och krämig frosting. Skvätt i några droppar gul och röd hushållsfärg tills att du får en orange färg som du gillar.
Cream cheese orange frosting |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar