fredag 20 mars 2020
Jordnötsfudge
Du behöver...
350 gram florsocker
1 tsk vaniljpulver
150 gram smör
1 dl vispgrädde
350 gram jordnötssmör, gärna crunchy
1. Klä en form, 10 x 20 cm, med bakplåtspapper. Blanda siktat florsocker med vaniljpulver.
2. Värm smör, grädde och jordnötssmör i en kastrull på medelvärme under omrörning tills det blir en jämn smet och första bubblan syns. Ta kastrullen av värmen och rör kraftig ner florsockret.
3. Häll fudgemassan i formen och bred ut ordentligt i hörnen. Strö gärna lite hackade jordnötter på fudgen och låt fudgen stelna helt i kylskåp
4. Skär upp i bitar och förvara i tätslutande burk.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar