Kexbotten
250 gram digestivekex
100 gram smält smör
Fyllning
1 burk karamelliserad mjölk
2-3 bananer
3 dl grädde
Topping
1 dubbeldaim
Sätt ugnen på 175 grader varmluftsugn.
1. Krossa kexen till små smulor i en mixer och blanda dem med smält smör.
2. Tryck ut blandningen i botten på en ugnsfast form.
3. Grädda kexbotten i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna.
1 dubbeldaim
Sätt ugnen på 175 grader varmluftsugn.
1. Krossa kexen till små smulor i en mixer och blanda dem med smält smör.
2. Tryck ut blandningen i botten på en ugnsfast form.
3. Grädda kexbotten i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. Låt svalna.
Fyllning
4. Bre över den karamelliserade mjölken över kexbottnen.
5. Skiva bananerna och lägg dem på kolan.
6. Vispa grädden och bre den över bananerna.
Topping
7. Krossa daimen och strö den över banoffepajen.
Så sött och gott!
SvaraRaderaHej, älskar din blogg. Goda och enkla saker till och med jag kan lyckas med. Jag undrar om du har något recept som är sockerfritt som du kan dela med dig av.
SvaraRaderaOJ, vilken helt underbart fin blogg med tokhärliga bakverk! Här kommer höggravida jag hänga mycket framöver ;) Kram
SvaraRadera